Sedežne garniture po meri ponujajo neomejene možnosti prilagajanja, kar vam omogoča, da ustvarite popolnoma edinstven kos pohištva, ki se popolnoma ujema s stilom vašega prostora.V nadaljevanju predstavljamo izbor unikatnih in prilagodljivih modelov sedežnih garnitur, zasnovanih na način, da popolnoma ustrezajo vašim željam in potrebam.

Ena od ključnih prednosti sedežnih garnitur po meri je, da lahko izberete želeno velikost, obliko, material, vzorec in barvo. Ne glede na to, ali imate majhen prostor, ki zahteva prilagodljivo sedežno garnituro, ali želite ustvariti velik in udoben prostor za druženje, boste lahko oblikovali sedežno garnituro, ki ustreza vašim prostorskim omejitvam in estetskim preferencam. Prav vsak naš model ima možnost kotne postavitve, kakor tudi ležalni del.

Sedežna garnitura Timeless

Uživajte v udobju, stilu in funkcionalnosti naše vrhunske sedežne garniture Timeless, ter ustvarite svoj popoln prostor za sprostitev, druženje in uživanje v udobju. Linija Timeless je rezultat strasti do sodobnega oblikovanja, funkcionalnosti in vrhunske kakovosti.

sedežna garnitura po meri Timeless

Sedežna garnitura Twinkle

Naša sedežna garnitura Twinkle je sinonim za minimalistično eleganco, prefinjenost in prilagodljivost, ter bo zagotovo ustvarila edinstveno vzdušje in udobje v vašem prostoru. Ponuja inovativne funkcionalnosti, ki vam omogočajo prilagajanje in razvajanje po vaših željah.

sedežna garnitura po meri  Twinkle

Sedežna garnitura Solid

Naša sedežna garnitura Solid združuje klasičen retro slog z udobjem in prilagodljivostjo, kar ustvarja edinstven in privlačen prostor za sprostitev in druženje. Opremljena je s številnimi posebnostmi, ki vam omogočajo optimalno udobje in prilagodljivost.

sedežna garnitura po meri  Solid

Sedežna garnitura Glow

Naša sedežna garnitura Glow združuje moderni stil, luksuzen videz in visoko funkcionalnost, kar ustvarja osupljivo izkušnjo udobja in elegance v vašem prostoru. Kombinacija dizajna z visoko kakovostnimi materiali in funkcionalnostjo, vodi v vrhunsko izkušnjo udobja.

sedežna garnitura po meri Glow

Sedežna garnitura Stage

Naša sedežna garnitura Stage v japandi stilu je idealna izbira za tiste, ki si želijo minimalističen, funkcionalen in inovativen kos pohištva, ki bo popestril njihov prostor in ustvaril udobno in estetsko dovršeno okolje. Stage doda pridih elegance in svežine.

sedežna garnitura po meri Stage

Sedežna garnitura Mist

Naša moderno klasična sedežna garnitura Mist je idealna izbira za tiste, ki želijo kombinirati tradicionalen in sodoben dizajn ter ustvariti prostor, ki je hkrati eleganten in udoben. Vašemu prostoru bo prav tako dodala pridih polnosti in udobja.

sedežna garnitura po meri Mist

Sedežna garnitura Focus

Naša poslovna sedežna garnitura v modernem stilu je idealna izbira za vse, ki želijo ustvariti profesionalno in stilsko dovršeno okolje v svoji pisarni ali poslovni stavbi. Sedežna Focus bo poskrbela za udobje, funkcionalnost in estetiko ter ustvarila prijeten prostor za vaše poslovne dejavnosti.

sedežna garnitura po meri Focus

Pogosta vprašanja in odgovori

Katera je najpogostejša barva in tkanina sedežnih garnitur, za katero se vaše stranke največkrat odločijo?

Kako lahko vzdržujem svojo sedežno, da ji čim bolj podaljšam življenjsko dobo?

Imate kakšna priporočila pri izbiri sedežne garniture po meri glede na življenjski slog?

Katere stile sedežnih garnitur ponujate?