Sedežne garniture po meri ponujajo neomejene možnosti prilagajanja, kar vam omogoča, da ustvarite popolnoma edinstven kos pohištva, ki se popolnoma ujema s stilom vašega prostora.V nadaljevanju predstavljamo izbor unikatnih in prilagodljivih modelov sedežnih garnitur, zasnovanih na način, da popolnoma ustrezajo vašim željam in potrebam.

Ena od ključnih prednosti sedežnih garnitur po meri je, da lahko izberete želeno velikost, obliko, material, vzorec in barvo. Ne glede na to, ali imate majhen prostor, ki zahteva prilagodljivo sedežno garnituro, ali želite ustvariti velik in udoben prostor za druženje, boste lahko oblikovali sedežno garnituro, ki ustreza vašim prostorskim omejitvam in estetskim preferencam.

Sedežna garnitura Timeless

Uživajte v udobju, stilu in funkcionalnosti naše vrhunske sedežne garniture Timeless, ter ustvarite svoj popoln prostor za sprostitev, druženje in uživanje v udobju. Linija Timeless je rezultat strasti do sodobnega oblikovanja, funkcionalnosti in vrhunske kakovosti.

sedežna garnitura po meri Timeless

Sedežna garnitura Twinkle

Naša sedežna garnitura Twinkle je sinonim za minimalistično eleganco, prefinjenost in prilagodljivost, ter bo zagotovo ustvarila edinstveno vzdušje in udobje v vašem prostoru. Ponuja inovativne funkcionalnosti, ki vam omogočajo prilagajanje in razvajanje po vaših željah.

sedežna garnitura po meri Twinkle

Sedežna garnitura Solid

Naša sedežna garnitura Solid združuje klasičen retro slog z udobjem in prilagodljivostjo, kar ustvarja edinstven in privlačen prostor za sprostitev in druženje. Opremljena je s številnimi posebnostmi, ki vam omogočajo optimalno udobje in prilagodljivost.

sedežna garnitura po meri Solid

Sedežna garnitura Glow

Naša sedežna garnitura Glow združuje moderni stil, luksuzen videz in visoko funkcionalnost, kar ustvarja osupljivo izkušnjo udobja in elegance v vašem prostoru. Kombinacija dizajna z visoko kakovostnimi materiali in funkcionalnostjo, vodi v vrhunsko izkušnjo udobja.

sedežna garnitura po meri Glow

Sedežna garnitura Stage

Naša sedežna garnitura Stage v japandi stilu je idealna izbira za tiste, ki si želijo minimalističen, funkcionalen in inovativen kos pohištva, ki bo popestril njihov prostor in ustvaril udobno in estetsko dovršeno okolje. Stage doda pridih elegance in svežine.

sedežna garnitura po meri Stage

Sedežna garnitura Mist

Naša moderno klasična sedežna garnitura Mist je idealna izbira za tiste, ki želijo kombinirati tradicionalen in sodoben dizajn ter ustvariti prostor, ki je hkrati eleganten in udoben. Vašemu prostoru bo prav tako dodala pridih polnosti in udobja.

sedežna garnitura po meri Mist

Sedežna garnitura Focus

Naša poslovna sedežna garnitura v modernem stilu je idealna izbira za vse, ki želijo ustvariti profesionalno in stilsko dovršeno okolje v svoji pisarni ali poslovni stavbi. Sedežna Focus bo poskrbela za udobje, funkcionalnost in estetiko ter ustvarila prijeten prostor za vaše poslovne dejavnosti.

sedežna garnitura po meri Focus

Pogosta vprašanja in odgovori

Najpogostejše barve prevlek sedežnih garnitur se lahko razlikujejo glede na trenutne modne trende, regionalne preference, stilov notranje opreme ter individualne okuse in želje strank. Vendar pa obstajajo nekateri barvni odtenki, ki so priljubljeni in se pogosto izberejo:

 1. Nevtralne barve: Nevtralne barve, kot so siva, bež, bela in rjava, so zelo priljubljene, saj se dobro prilagajajo različnim slogom in se enostavno kombinirajo z drugimi elementi notranje opreme.
 2. Svetle barve: V zadnjem času so postale tudi svetle barve, kot so modra, zelena, rumena in roza, vse bolj priljubljene. Te barve dodajajo živahnost in svežino prostoru ter ga naredijo bolj izrazitega.
 3. Tkanine z vzorci: Sedežne garniture z vzorčastimi tkaninami, kot so črtaste, cvetlične ali geometrijske vzorce, so prav tako priljubljene. Vzorčaste tkanine lahko dodajo vizualni interes in živahnost prostoru.
 4. Tkanine visoke kakovosti: Stranke se pogosto odločijo za tkanine visoke kakovosti, ki so trpežne, enostavne za vzdrževanje in udobne. Nekateri priljubljeni materiali vključujejo mikrovlakna, žamet, lan in bombažne mešanice.

Pomembno je opozoriti, da so individualni okusi in preference glede barve in tkanine zelo subjektivni. Stranke se lahko odločijo za barve in tkanine, ki se najbolj ujemajo z njihovim slogom notranje opreme, osebnim okusom ter praktičnimi zahtevami, kot so vzdrževanje in obstojnost.

Da bi podaljšali življenjsko dobo svoje sedežne garniture je pomembno, da jo pravilno vzdržujete. Tu je nekaj nasvetov, kako skrbeti za vašo sedežno garnituro:

 1. Redno čiščenje: je ključno za ohranjanje videza in čistoče izdelka. Odstranjujte prah in drobne delce s površine sedežne garniture ter jo občasno vakuumirajte. Upoštevajte priložena navodila glede čiščenja in odstranjevanja madežev.
 2. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi: Izpostavljanje sedežne garniture neposredni sončni svetlobi lahko povzroči bledenje in poškodbe materiala. Poskusite postaviti garnituro stran od oken ali uporabite zavese ali rolete, da zmanjšate vpliv sončne svetlobe.
 3. Preprečite razlitje tekočin: Če pijete ali jeste na sedežni garnituri bodite previdni, da ne razlijete tekočin ali hrane. Takoj obrišite morebitne madeže in razlitja, da preprečite globlje prodiranje v tkanino. Uporabite ustrezna sredstva za odstranjevanje madežev in sledite priloženim navodilom.
 4. Omejite uporabo ostrih predmetov: Izogibajte se uporabi ostrih predmetov, kot so škarje ali ključi, na oblazinjenem pohištvu, saj lahko poškodujejo material ali povzročijo raztrganine. Pazite tudi pri oblačilih z zadrgo, da se ne zapletejo v tkanino.
 5. Občasno obračanje blazin: Če ima vaša sedežna garnitura odstranljive blazine, jih občasno obrnite ali zamenjajte mesta, da enakomerno porazdelite obrabo in preprečite neenakomerno uporabo.
 6. Uporaba zaščitnih prevlek: Zaščitne prevleke lahko uporabite za zaščito sedežne garniture pred madeži, prahom in obrabo. Obstajajo različne vrste prevlek, ki jih lahko namestite in odstranite po potrebi.
 7. Sledite priloženim navodilom: Vedno skrbno upoštevajte navodila za vzdrževanje in čiščenje vaše sedežne garniture. Ti navodila vam bodo dala natančne smernice glede uporabe čistilnih sredstev, načina čiščenja in drugih posebnih zahtev.

S pravilnim vzdrževanjem in skrbjo bo vaša sedežna garnitura kot nova tudi po daljšem času uporabe!

Pri izbiri sedežne garniture po meri je obvezno upoštevati življenjski slog, saj bo pohištvo odražalo vaše potrebe, preference in način življenja. Tu je nekaj priporočil glede izbire sedežne garniture po meri, prilagojene vašemu življenjskemu slogu:

 1. Aktiven življenjski slog: Če ste aktivna oseba in imate veliko dejavnosti v vašem domu, se lahko odločite za sedežno garnituro z vzdržljivimi materiali, kot je usnje ali tkanina, ki je odporna na madeže in obrabo. Prav tako razmislite o funkcionalnostih, kot so izvlečni in preklopni deli ali mehanizmi za počivanje, ki vam omogočajo večjo prilagodljivost.
 2. Družinsko življenje: Če imate veliko družino ali majhne otroke, je priporočljivo izbrati sedežno garnituro, ki je enostavna za čiščenje. Materiali, ki se enostavno očistijo, kot so usnje ali tkanine z zaščito proti madežem, so odlična izbira. Prav tako lahko razmislite o večjih sedežnih garniturah, ki ponujajo dovolj prostora za vso družino.
 3. Minimalističen slog: Če se nagibate k minimalizmu in preprostim čistim linijam, izberite sedežno garnituro z enostavnim dizajnom. Visoke nogice, minimalistično podnožje, nasloni in preklopne stranice bodo sledile vašemu stilu. Materiali, kot je gladko usnje in gladke tkanine v nevtralnih barvah, bodo še dopolnili minimalističen slog.
 4. Razvedrilo in zabava: Če imate radi druženje in zabavo, razmislite o sedežni garnituri z več sedalne površine in kotnem delu. Materiali, ki so udobni, kot je mehka tkanina ali žamet, bodo gostom zagotovili prijetno izkušnjo.
 5. Prostorska omejitev: Če imate omejen prostor, se osredotočite na sedežno garnituro, ki je kompaktna in prilagojena manjšim prostorom. Morda razmislite o modularni sedežni garnituri, ki vam omogoča prilagajanje postavitve glede na vaše potrebe.

Pomembno je, da razmislite o svojih specifičnih potrebah, navadah in življenjskem slogu ter jih vključite v izbiro sedežne garniture po meri. S tem boste zagotovili, da bo pohištvo ustrezalo vašemu življenjskemu slogu in vam nudilo maksimalno udobje ter funkcionalnost.

Stilsko se naše sedeže garniture delijo na:

 1. Klasičen stil: Klasične sedežne garniture izžarevajo eleganco in prestiž. Značilne so zaobljene linije, bogati okrasni detajli, uporaba prestižnih materialov, kot so usnje ali bogato tkanje, ter občutek razkošja.
 2. Moderni stil: Moderne sedežne garniture se osredotočajo na minimalizem in čistost oblik. Imajo ravne in preproste linije, pogosto so nizkega profila in imajo sodoben videz. Pogosto se uporabljajo sodobni materiali, kot so mikrovlakna ali usnje, ter svetle in nevtralne barve.
 3. Skandinavski stil: Skandinavski stil je znan po svoji preprostosti, funkcionalnosti in naravnih materialih. Sedežne garniture tega stila imajo običajno leseni okvir, enostavne in čiste linije ter svetle in naravne tone. Poudarjajo udobje in minimalistično estetiko.
 4. Rustikalni stil: Rustikalne sedežne garniture imajo običajno robusten in naraven videz. Pogosto so izdelane iz lesa ali usnja ter imajo teksturirane tkanine. Značilne so tople in naravne barve ter grobi detajli, ki ustvarjajo občutek topline in udobja.
 5. Retro stil: Retro sedežne garniture so navdihnjene iz preteklosti, običajno iz 50. in 60. let. Imajo pogosto zaobljene linije, žive barve, geometrijske vzorce ter izrazite detajle. Ta stil prinaša občutek zabave, igrivosti in nostalgičnega vzdušja.
 6. Industrijski stil: Industrijske sedežne garniture odražajo surovost industrijskega sloga. Pogosto imajo kovinski okvir ali detajle, usnjene površine, grobe teksture ter temne barve. Ta stil kombinira surovost in elegantnost, ustvarja pa robusten in edinstven videz.
 7. Minimalistični stil: Minimalistične sedežne garniture se osredotočajo na enostavnost in čistost oblik. Imajo preproste linije, brez odvečnih detajlov ter nevtralne barve. Poudarjajo funkcionalnost in prostornost, kar ustvarja umirjeno in sodobno vzdušje.

To je le nekaj glavnih stilov sedežnih garnitur. Vsak stil ima svoje posebnosti, značilnosti in estetiko, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu in notranjemu dizajnu prostora.