V podjetju Božič Interier gradimo več kot le sedežne garniture po meri – ustvarjamo domače okolje, kjer se odvijajo vaše najlepše zgodbe. Naša zgodovina je prepletena z uspešnimi projekti, ki smo jih z navdušenjem izpeljali za naše dragocene stranke. Skozi leta smo sodelovali pri oblikovanju raznolikih prostorov, oblikovali posebne povezave in zgradili trdne odnose zaupanja. Verjamemo v vrhunsko kakovost, ki ne le zadovolji, temveč navdihuje. 

Stopite v stik z nami ali nas obiščite v našem salonu, kjer bomo z veseljem delili našo ponudbo in vas podprli pri ustvarjanju vašega sanjskega doma. Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov naše obrti in predanosti.

Projekt 1 – Nitke Sanj: ustvarjanje identitete s sedežno garnituro

Vsak projekt je zgodba zase, a nekatere so preprosto posebne. 

Spoznali smo mlado družino, ki ni brskala po pohištvenih katalogih, temveč je iskala več kot le sedežno garnituro – želeli so kreirati srce svojega doma, prostor, ki bi odražal njihovo identiteto in ustvaril toplino in udobje, katere si želijo. Z vsakim korakom v načrtovanju in vsako odločitvijo o dizajnu smo gradili ne le sedežno garnituro, temveč sanje, katere bodo zaživele v njihovem novem domu.

Občutek zadovoljstva, ko smo videli, kako se je njihov prostor preoblikoval, ni bil le posledica našega truda, temveč odsev skupnih sanj, ki so postale resničnost. In ko smo opazovali, kako se družina prepušča udobju sedežne garniture po meri, smo vedeli, da smo ustvarili več kot le pohištvo – smo ustvarili dom, kjer se bodo zbujali vsako jutro, kjer bodo delili skupne trenutke in ustvarjali spomine za vedno.

projekt 1 sedežna
projekt 1 sedežna
projekt 1 sedežna
projekt 1 sedežna

Referenčne fotografije